PatutPentruCopii.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Telefon: 0723 636 767

Cosul este gol

Catalog produse
Marci produse
PatutPentruCopii.ro pe FAVI.ro

Costuri Curier Rapid

Livrarea produselor comandate in magazinul online PatutPentruCopii.ro se face pe întreg teritoriul României* utilizand serviciile de curierat rapid Fan Courier.

Daca nu este specificat alt cost de transport in formularul de comanda (in special la produsele cu greutate mare, peste 15 kg) ,taxele de transport sunt urmatoarele :

Pentru comenzi cu valoare de peste 250 de lei, transportul este gratuit (indiferent de numarul de produse comandate),pentru produsele din gama mobilier ce depasesc 15Kg se plateste catre curier costul greutatii in valoare de 1.5 lei/Kg.Astfel, pentru comenzile care depasesc 15 kg, pretul transportului va fi recalculat, chiar daca acesta depaseste 250 de lei

Pentru comenzi cu o valoare mai mică de 250 lei, costul standard de transport este de 19 lei (indiferent de numarul de produse comandate)pentru produsele din gama mobilier ce depasesc 15Kg se plateste catre curier costul greutatii in valoare de 1.5lei/Kg.

* În cazul livrărilor în localităţi aflate în afara ariei de acoperire a companiei de curierat, se pot percepe taxe suplimentare de transport pentru kilometri suplimentari, acestea fiind de până la 1.5 lei pentru fiecare kilometru suplimentar, iar timpul de livrare poate fi mai mare cu până la 3 zile. Pentru a evita costurile supimentare de transport există posibilitatea de a vă expedia produsele cu ridicare personală din agenţia teritorială cea mai apropiată.

PatutPentruCopii.ro va expedia produsele comandate a căror livrare implică costuri suplimentare doar după acceptarea de către client a acestora.

În cazul livrarii produselor prin Fan Courier, acestea vor fi livrate la domiciliul dumneavoastră de luni până sâmbătă în cadrul orarului companiei de curierat. Din momentul confirmării expediţiei, coletele ajung la destinatari în 24-48 de ore (zile lucrătoare).

Expedierea coletelor prin serviciul de curierat rapid se face zilnic, de luni până vineri pentru expeditiile confirmate pana in ora 13:00 dupa aceasta ora coletele pleaca in urmatoarea zi lucratoare.

Nu se percep alte taxe de transport, ramburs sau de ambalaj.

Important: Clientul are obligatia de a verifica integritatea coletului in prezenta curierului . In cazul in care se constata deteriorari, sau neconformitati ale ambalajului sau produselor, clientul are obligatia de a le mentiona in procesul verbal de receptie in prezenta curierului.

spacer
spacer
Scrie-ne pe Whatsapp
Website detinut de RIAN BAA TRADE S.R.L., CIF: 34286820, Reg.Com: J35/707/2015