PatutPentruCopii.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Telefon: 0723 636 767

Cosul este gol

-8%
Umidificator si Purificator Venta LW 15

Umidificator si Purificator Venta LW 15

Cod produs: PPC-LW15

Marca: Venta

 

 

Pret: 853.00 Lei

Pret: 789.00 Lei

Transport gratuit

Comanda acest produs

Umidificator si Purificator Venta LW 15
Comanda instant - Umidificator si Purificator Venta LW 15

Email Telefon

Umidificator si Purificator Venta LW 15

PatutPentruCopii va ofera Umidificator si purificator Venta LW 15




Este ideal pentru încăperile mici precum camera copiilor, dormitoare mici, cabinete medicale, birouri mici și nu numai. Acest tip de umidificator de aer Venta este indicat în special pentru spații de până la 20 mp pentru care poate asigura cu ușurință un nivel optim al umidității.


Păstrează în încăpere un aer proaspăt, lipsit de alergeni și particule de praf, protejând astfel sănătatea și asigurând confortul necesar.

Umidificatorul purificator de aer Venta LW 15 – este dotat cu un sistem de oprire automată atunci când aparatul rămâne cu prea puțină apă în rezervor, avertizând acest lucru printr-un led roșu intermitent.


Umidificatorul de aer Venta îndeplinește două scopuri: umidifică aerul uscat din interior, în timp ce îl purifică simultan. Aerul din interior uscat este tras în unitate și trece prin stivele de disc care se rotesc în apă. Aerul este spalat literalmente. Chiar și cele mai mici particule sunt prinse în apă în limita a 10 microni. În același timp, apa pură se evaporă de pe suprafața schimbătorului, recunoscut ca fiind cea mai bună metodă de evaporare la rece.


Simplu. Sănătos. Fără filtre sau plăcuțe de filtrare.


Evaporarea la rece oferă avantaje decisive. Aerul este perfect umidificat. Nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la supra-umidificare și nu aveți nevoie de cartușe anti – calcar.

 

Avantajele 2 în 1 ale umidificării și purificării


Umidificatorul de aer Venta folosește principiul de umidificare și purificare a aerului pentru locuințe și birouri fără a utiliza tampoane de filtrare. Umidificatorul de aer Venta este igienic, ușor de utilizat și ușor de curățat.

 

Folosirea unui umidificator și purificator Venta va ajuta la reducerea simptomelor răcelii și a tusei cauzate de aerul uscat. Puteți uita de nasul înfundat, pielea uscată și buzele crăpate. Păstrați alergiile sub control,uitați de efectele acarienilor și a particuleleor de praf, a părului animalelor și a polenului. Calitatea excelentă a aerului din interior contribuie la îmbunătățirea capacității de concentrare și la reducerea durerilor de cap. Un aer bine umidificat va elimina, de asemenea, electricitatea statică și va lucra pentru a păstra mobilierul din lemn și instrumentele muzicale.

Venta oferă o performanță consistentă a ingineriei germane de înaltă calitate, oferind o calitate perfectă a aerului din interior.


DETALII TEHNICE


Greutate 4 kg

Dimensiuni 36 x 34 x 39 cm

Capacitate de umidificare: 20 m² sau 50 m³

Capacitate de purificare: 10 m²

Suprafata de acoperire a discului: 1,4 m²

Aerul circulat: 2 cm³/min.

Viteze: 2

Nivelul sunetului: 22/32 dBA

Consum: 3-4 W

Capacitatea rezervorului: 5 l

Garantie: 2 ani

Culoare: Alb, Negru

Suprafata umidificata: 0-30 m²

Alimentare: Cu rezervor

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Scrie-ne pe Whatsapp
Website detinut de RIAN BAA TRADE S.R.L., CIF: 34286820, Reg.Com: J35/707/2015