PatutPentruCopii.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Telefon: 0723 636 767

Cosul este gol

Umidificator si purificator Venta Comfort Plus Digital LW 15

Cod produs: PPC-LW15+

Marca: Venta

 

 

Pret: 1219.00 Lei

Transport gratuit

Comanda acest produs

Umidificator si purificator Venta Comfort Plus Digital LW 15
Comanda instant - Umidificator si purificator Venta Comfort Plus Digital LW 15

Email Telefon

Umidificator si purificator Venta Comfort Plus Digital LW 15

PatutPentruCopii va ofera Umidificator de aer Venta LW 15 Comfort Plus


Tehnologie revoluţionară pentru spaţii reduse, acum cu panou de control digital!

Umidificator Venta LW15 Comfort Plus – este un aparat compact, economic și este ideal pentru încăperile mici. Umidifică până la 35 m², purifică până la 17 m². Dimensiuni: lungime 26 cm, lățime 28 cm, înălțime 31 cm. Umidificatorul de aer este disponibil în culorile alb / gri!


Operare, curăţare şi control extrem de simple! 

 1. Afișaj digital pentru control inteligent
 2. Higrostat și higrometru încorporate
 3. Funcție automată de setare a umidității dorite
 4. Mod de noapte cu reducerea luminii și a zgomotului emise
 5. Indicator automat pentru curățare și reumplere
 6. Funcție duală: umidificare și purificare
 7. Apa este filtrul
 8. Consum extrem de redus
 9. Operare foarte silențioasă
 10. Capacitate de umidificare de până la 35 m²
 11. Capacitate de purificare de până la 17 m² (până la 10μm)
 12. Dimensiuni: lungime 26 cm. lățime 28 cm, înălțime 31 cm, greutate: 3 kg

 

 

CEL MAI BUN A DEVENIT MAI BUN!


Venta seria 5 Comfort Plus oferă acum control digital al umidităţii!


Plusul seriei Comfort este reprezentat de afișajul controlat digital. Cu ajutorul senzorilor digitali, ai mereu sub priviri umiditatea din încăpere. Funcția autonomă a lui Comfort Plus ajustează automat umiditatea din încăpere la valorile pe care le-ai setat și oprește aparatul când acesta rămâne fără apă. Afișajul cu lumină ajustabilă și modul silențios de noapte, indicatorul de curățare, performanța ridicată pentru încăperi mai mari și noua schemă de culori reprezintă de asemenea un plus pentru gama Venta Comfort Plus.

Tehnologie revoluţionară pentru spaţii de dimensiuni medii!


Umidificatorul de aer Venta LW15 Comfort Plus este compact, economic și ideal pentru încăperile de dimensiuni medii, precum camera copiilor, dormitoare, cabinete medicale sau birouri. Acesta îndeplinește două funcții simultan: LW15 Comfort Plus umidifică aerul uscat și îl curăță în același timp. Funcționează fără filtre astfel: Aerul este aspirat în dispozitiv și trecut printr-un set de discuri care se rotesc în apă. Practic, aerul este spălat și decontaminat de praf, polen și mirosuri, protejând astfel sănătatea și asigurând confortul necesar.


• Mirosurile neplăcute ca cel de fum de țigară sunt eliminate ușor

• Compact, economic și potrivit pentru camere mici și mari

• Fără filtre – doar adaugă apă!

• Extrem de economic: consumă mai puțin de 10 W!

• Apa cu care este alimentat poate avea orice grad de duritate

• Oprire automată


Venta LW15 Comfort Plus operează curat și este ușor de întreținut. Sistemul electric și ventilatorul pot fi ridicate din carcasă printr-o singură mișcare, pentru o curățare ușoară. Nu există filtre care să se murdărească și care să necesite înlocuire.

Dispozitivul este fantastic de simplu de utilizat și de controlat. Construcția sa este robustă, făcându-l foarte durabil. Tehnologia necomplicată permite adăugarea de odorizante și agenți de împrospătare fără a afecta funcțiile de purificare și umidificare ale dispozitivului.


Important: folosirea aditivului igienic este obligatorie pentru asigurarea igienei, evaporării apei şi a întreținerii aparatului. Aditivul igienic se adaugă o dată la 14 zile, odată cu spălarea cuvei. Un flacon de Aditiv Igienic de 500 ml vă asigură 7 luni de utilizare continuă.


Cea mai bună metodă pentru un aer optim!


Apa reține particule de până la 10 μm (10/1000 mm); în același timp, apa deja purificată este evaporată. Acest proces se realizează prin cea mai bună metodă recunoscută: evaporarea la rece.

Avantajul este acela că împiedică eliberarea oricăror particule înapoi în aer. Rezultatul este că nu există depuneri de calcar și, prin urmare, nu este nevoie de substanțe anticalcar.

Acest lucru exclude metode precum atomizarea sau evaporarea forțată, care pot duce la supra-umidificare, iar aerul înconjurător este întotdeauna umidificat corect.

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Scrie-ne pe Whatsapp
Website detinut de RIAN BAA TRADE S.R.L., CIF: 34286820, Reg.Com: J35/707/2015