PatutPentruCopii.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Telefon: 0723 636 767

Cosul este gol

-9%
Umidificator şi Purificator Venta LW 45

Umidificator şi Purificator Venta LW 45

Cod produs: PPC-LW45

Marca: Venta

 

 

Pret: 1925.00 Lei

Pret: 1757.00 Lei

Transport gratuit

Comanda acest produs

Umidificator şi Purificator Venta LW 45
Umidificator şi Purificator Venta LW 45
Umidificator şi Purificator Venta LW 45
Comanda instant - Umidificator şi Purificator Venta LW 45

Email Telefon

Umidificator şi Purificator Venta LW 45

PatutPentruCopii va ofera Umidificator purificator Venta LW 45




Acest umidificator este ideal pentru încăperi precum dormitoare mari, living-uri sau săli de conferință. Acest tip de umidificator aer Venta este indicat în special pentru spații de până la 75 mp pentru care poate asigura cu ușurință un nivel optim al umidității. Păstrează în încăpere un aer proaspăt și sănătos, asigurând astfel confortul necesar.


Un umidificator aer Venta LW 45 este dotat cu un sistem de oprire automată atunci când aparatul rămâne cu prea puțină apă în rezervor, avertizând acest lucru printr-un led roșu ce va rămâne aprins pe afișajul aparatului.


Umidificatorul de aer Venta îndeplinește două scopuri: umidifică aerul uscat din interior, în timp ce îl purifică simultan. Aerul din interior uscat este tras în unitate și trece printre discurile de evaporare care se rotesc în apă. Aerul este spalat literalmente. Chiar și cele mai mici particule sunt prinse în apă în limita a 10 microni. În același timp, cu ajutorul aditivului igienic doar apa pură se evaporă de pe suprafața discurilor umidificatorului, recunoscut ca fiind cea mai bună metodă de evaporare la rece.


*Folosirea aditivului igienic este obligatorie pentru asigurarea igienei, evaporarii apei si a întreținerii aparatului.


Simplu. Sănătos. Fără filtre sau plăcuțe de filtrare.


Evaporarea la rece oferă avantaje decisive. Aerul este perfect umidificat. Nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la supra-umidificare și pentru acest umidificator nu aveți nevoie de cartușe anti – calcar.


Avantajele 2 în 1 ale umidificării și purificării


Umidificatorul de aer Venta folosește principiul de umidificare și purificare a aerului fără a utiliza filtre. Umidificatorul de aer Venta este igienic, ușor de utilizat și ușor de curățat.


Folosirea unui umidificator și purificator Venta va ajuta la reducerea simptomelor răcelii și a tusei cauzate de aerul uscat. Puteți uita de nasul înfundat, pielea uscată și buzele crăpate. Păstrați alergiile sub control, uitați de efectele acarienilor și a particulelor de praf, a părului animalelor și a polenului. Calitatea excelentă a aerului din interiorul unui spațiu dotat cu umidificator de aer contribuie la îmbunătățirea capacității de concentrare și la reducerea durerilor de cap. Un aer bine umidificat va elimina, de asemenea, electricitatea statică și va păstra mobilierul din lemn masiv, pardoseala și instrumentele muzicale în perfectă stare.


Venta oferă o performanță consistentă a ingineriei germane de înaltă calitate, oferind o calitate perfectă a aerului din interior.

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Scrie-ne pe Whatsapp
Website detinut de RIAN BAA TRADE S.R.L., CIF: 34286820, Reg.Com: J35/707/2015