PatutPentruCopii.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Telefon: 0723 636 767

Cosul este gol

Catalog produse
Marci produse
PatutPentruCopii.ro pe FAVI.ro
-7%
Lapte praf Humana Junior Milk de la 1 an 600 g

Lapte praf Humana Junior Milk de la 1 an 600 g

Cod produs: LPHJM600

Marca: Humana

 

 

Pret: 45.00 Lei

Pret: 42.00 Lei

Livrare curier rapid

Comanda acest produs

Lapte praf Humana Junior Milk de la 1 an 600 g
Comanda instant - Lapte praf Humana Junior Milk de la 1 an 600 g

Email Telefon

Lapte praf Humana Junior Milk de la 1 an 600 g

Lapte praf Humana Junior Milch de la 1 an 600 g

• Se administreaza de la 12 luni
• Produs din ingrediente lipsite de gluten (conform reglementarilor in vigoare)
• Cu acizi omega 3
• Cu iod

Preparare:
Curatati si sterilizati in prealabil prin fierbere timp de cateva minute biberonul, tetina si inelul biberonului.
1. Fierbeti o cantitate suficienta de apa si lasati sa se raceasca pana la cca 50ºC, sau incalziti apa Humana pana la temperatura de 50ºC.
2. Turnati in biberonul pregatit aprox. 1/2 din cantitatea necesara de apa.
3. Folosind lingurita de masura Humana, luati cate o lingurita din produs si nivelati continutul acesteia cu muchia unui cutit, fara a presa continutul. Varsati in biberon cantitatea necesara de lapte praf.
4. Inchideti biberonul si agitati energic tinandu-l in pozitie inclinata. Adaugati restul de apa si agitati din nou energic.
5. Fixati tetina si verificati din nou daca preparatul are o temperatura adecvata (37ºC).

Important: lasati biberonul sa se raceasca la temperatura de consum (37°C) (pericol de provocare a arsurilor). Nu refolositi resturile alimentare.
Poate fi folosit ca bautura sau preparat cu cereale.

Va rugam sa respectati cu strictete indicatiile de preparare a laptelui pentru sugari si sa utilizati numai lingurita de masura atasata (aproximativ 4,8g)

Ingrediente:
Lapte degresat, lactoza, sirop de glucoza, uleiuri vegetale, zaharoza, carbonat de calciu, citrat de potasiu, citrat de sodiu, L-cisteina, tartrat hidrogenat de colina, amestec de vitamine (vitamina C, niacina, acid pantotenic, vitamina E, vitamina A, vitamina B1, vitamina B6, vitamina B2, acid folic, vitamina K1, biotina, vitamina D3, vitamina B12), taurina, L- triptofan, lactat de fier, carbonat de magneziu, oxid de zinc, sulfat de cupru, vanilina , iodura de potasiu, sulfat de mangan, selenat de sodiu.

Inchideti bine punga desigilata dupa folosirea produsului, cu depozitarea la un loc uscat si racoros si consumati continutul in termen de 3 saptamani.

Informatii importante:
• Produsul trebuie utilizat doar la recomandarea persoanelor calificate in medicina, nutritie sau farmacie si a altor profesionisti responsabili cu ingrijirea mamei si copilului .
• Humana sustine recomandarea Organizatiei mondiale a Sanatatii de alaptare exclusiva pana la 6 luni si continuarea alaptarii cat mai mult posibil.
• Pentru sanatatea dentara a bebelusilor nu lasati biberonul copilului dumneavoastra in loc de suzeta sau pentru ros. Asemenea laptelui matern, alimentele pentru sugari contin carbohidrati (de exemplu lactoza), care, in conditiile unui contact frecvent si permanent cu dintii, poate provoca probleme dentare datorate cariilor, precum si alte probleme ulterioare. Aveti grija de igiena dentara a copilului incepand cu primii dinti, mai ales inainte de culcare.

Continut net: 600 g (2 pungi de 300 g fiecare)

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Scrie-ne pe Whatsapp
Website detinut de RIAN BAA TRADE S.R.L., CIF: 34286820, Reg.Com: J35/707/2015